top of page

MEDITATII  la  ARHITECTURA 

cu arhitect Cristian Cuteanu

Daca iti doresti sa descoperi talentul din tine, in ale perceptiei spatiului, in ale desenului si vrei sa devi cel mai bun, trebuie sa incepi de undeva !
Aici vei face primi pasi, aici vei primi incredere in propriile tale capacitati si exersand impreuna tematicile programei analitice, rezolvand subiectele prin care si ceilalti arhitecti au trecut, intr-un final vei constata cat e de simplu !

Munca o facem impreuna ,  3 ore intensive si interactive in explicatii, in care nu te las de unul/a singur/a si vom face echipa cu geometria descriptiva, perspectiva, desenul liber si cateva notiuni de baza elementare de arhitectura .

DEZVOLTARE PERSONALA.

DACA DORINTELE S-AR IMPLINII DOAR PRINTR-O APASARE PE BUTON,

CE AI FACE ?

DESPRE

TALENT sau MUNCA ?

INSTRUMENTE

Ma numesc Cristian Cuteanu, sunt arhitect diplomat, cu specializarea de master in reabilitarea ambientelor si suprafetelor arhitecturale (restaurare), am 33 de ani si lucrez in domeniu din anul 2000 si pot sa te invat multe lucruri despre arhitectura. Este o lume fascinanta !



Ma pasioneaza dezvoltarea personala, psihologia, discursurile motivationale si imi place sa ma concentrez pe solutii.
Arhitectura din ziua de azi cere solutii !































Din experienta, dascalii de specialitate recomanda ca pregatirea pentru admiterea la arhitectura sa inceapa din clasa a XI-a.
Elevii de asemenea, dupa admitere, au remarcat avantajul unui studiu de un an si jumatate, fata de un ritm alert, concluzionand ca materia chiar daca poate fi asimilata, insa nu este deprinsa experienta atat de repede.

Sunt multi arhitecti renumiti care intr-adevar nu stiu sa deseneze! Nu este o gluma !

Deci aici nu este vorba de talent ! Ci despre abilitati ! Si cu totii cred ca putem fi de acord ca abilitatiile se pot deprinde doar prin munca !

Elevii care au aplicat in mod corect principiile invatate in cadrul cursurilor au reusit sa faca o impresie buna atat in cadrul examenului de admitere la arhitectura cat si ulterior in anul I, inspecial la geometrie descriptiva.



Elevul, viitorul student la arhitectura si mai apoi arhitect, are nevoie de-a lungul intregului pargurs si incepand cu pregatirea pentru admiterea la arhitectura de urmatoarele instrumente:

planseta, teu, echere 30-60 si 45 grade, florare, creioane semi-mecanice, creioane cu diferite duritati a minei (B, 2B, 4B 6B, etc), creioane colorate, compas, guma de sters, banda adeziva de hartie, ascutitoare, hartie de desen format 50x70 cm, tub pentru hartie.
 

In cadrul meditatiilor, elevul are la dispozitie pe parcursul orelor, planseta, banda adeziva si teul pentru a-i scuti de un efort suplimentar la transport. Totusi, acasa, ei trebuie sa aibe toate cele minim necesare.

LUCRARI //  

bottom of page